Könyvjelzőim

A regisztrált és bejelentkezett felhasználók itt férhetnek hozzá a korábban könyvjelzővel megjelölt hírekhez.

Ha ön is szeretné figyelemmel kísérni számítógépén és okostelefonján a közbeszerzésekkel kapcsolatos híreket, változásokat, nincs más dolga, mint regisztrálni.

Szeretnék Regisztrálni Mégsem

(FX)

Az Internet Explorer Ön által használt változatát
a Közbeszerzési Hatóság portálja nem támogatja.

Kérjük töltse le az alábbi böngészők friss verzióját.


Internet Explorer Internet Explorer Letöltés Google Chrome Google Chrome Letöltés Mozilla Firefox Mozilla Firefox Letöltés Safari Safari Letöltés Opera Opera Letöltés

Your browser is no longer supported.

Please download a modern browser from above.

vissza a lap
tetejére

Részletes keresés az egyes témakörökben

Súgó

Ha a lenti témakörök nem nyújtanak elegendő segítséget, kérjük vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot a informatika@kt.hu címen.

Nyitóoldal

1. Görgetésérzékeny navigáció

Az infoportál nyitóoldalának betöltődésekor a menüstruktúra első és második szintje kibontva jelenik meg, megkönnyítve ezzel a gyors navigálást. Amint az oldalt lefelé görgetjük, a navigáció a görgetéssel párhuzamosan automatikusan kompakt nézetre csukódik össze. A navigáció az oldal tetején mindvégig látható marad böngészés közben, képernyőn tartva ezáltal a kiemelt navigációs elemeket.Ahhoz, hogy újra a kibontott állapot jelenjen meg, elegendő visszagörgetni a lap tetejére vagy a menü bármely elemére kattintani. Amint legörgetünk az első képernyőképről, jobbra lent megjelenik a „vissza a lap tetejére” gomb, amellyel szintén az alapállapotba jutunk. A főmenü sáv alsó vonalán ülnek az elsősorban a lapon belüli navigáció fülei, amelyekkel időt takaríthatunk meg a görgetés helyett.

2. Keresés az oldalon

A Közbeszerzési Hatóság által feldolgozott és az oldalon publikált nagy mennyiségű adat tematikus keresők segítségével szűrhető. A kereső funkció minden esetben elérhető a fejléc ‘keresés’ (nagyító) ikonjára kattintva. Ez a nyitóoldalon a menü alján az alsó ábrán látható módon külön kiemelt helyen is elérhető.A keresést kiválasztva az oldal tartalmát lefelé tolva jelennek meg a tematikus keresők. Az oldalon megjelenő hírekben és cikkekben a legfelül megjelenő szabadszavas gyorskereső segítségével szűrhetünk.

3. Könyvjelzők

A már elmentett kereséseink, valamint a könyvjelzővel megjelölt hírek, cikkek és publikációk a későbbiekben akár a nyitó-, akár az aloldalakról az oldal tetején látható könyvjelzőre kattintva előhívhatóak.4. Hírek & Információk

Az oldalon lefelé haladva a következő tartalmi egység a Hírek & Publikációk. A Hatóság által publikált hírek ezen a csatornán jelennek meg. Regisztrált felhasználóként az egérkurzort a hírek fölé húzva lehetőségünk van könyvjelzővel megjelölni a számunkra hasznos anyagokat. Mint bármely tartalmi elemre, a Hírek & Publikációkra is be lehet állítani dinamikus keresést. Ez lehetővé teszi, hogy az elmentett szempontok alapján később bármikor kilistázhassuk a keresési feltételeknek megfelelő anyagokat. Az így elmentett dinamikus kereséseink a jobb felső legördülő listából mindig előhívhatóak (amíg nem töröljük őket).A híreket a képernyő két oldalán elhelyezkedő nyilak segítségével lehet lapozni. Azt, hogy mely oldalon állunk, a hírek alatti kis pöttyök jelölik. Ha egyidejűleg több hírt szeretnénk áttekinteni, kattintsunk a jobb felső nézetválasztón a lista nézetre. Ekkor a hírek kiemelés nélkül, listaszerűen jelenik meg.

5. Közbeszerzési Értesítő

Az oldal egyik leggyakraban használt funkciója - a Közbeszerzési Értesítő - a nyitóoldalon kapott helyet, mely ily módon gyors előválasztási lehetőséggel segíti a mindennapi munkát. Néhány szám gyors visszakereséséhez használható a vízszintes számválasztó számsor, vagy bármely szám gyors megnyitásához a cím alatti legördülő számválasztó. Az értesítő letölthető változata szintén elérhető a lista alatt.
Részletes keresés indítása - a menüben megjelenő keresés gombok mellett - a jobb felső helyi navigációból is indítható, de a korábban elmentett kereséseink is egy mozdulattal előhívhatóak.

6. Lábléc

A lábléc az általános tájékozódást hivatott segíteni, gyors áttekintést nyújtva a dinamikusan frissülő kiemelt vagy legnépszerűbb tartalmakat ajánlva. Közbeszerzéssel kapcsolatos napi munkát segíthetik a lap alján megjelenő kategorizált hivatkozások, a ‘Hasznos linkek’.