Könyvjelzőim

A regisztrált és bejelentkezett felhasználók itt férhetnek hozzá a korábban könyvjelzővel megjelölt hírekhez.

Ha ön is szeretné figyelemmel kísérni számítógépén és okostelefonján a közbeszerzésekkel kapcsolatos híreket, változásokat, nincs más dolga, mint regisztrálni.

Szeretnék Regisztrálni Mégsem

(FX)

Az Internet Explorer Ön által használt változatát
a Közbeszerzési Hatóság portálja nem támogatja.

Kérjük töltse le az alábbi böngészők friss verzióját.


Internet Explorer Internet Explorer Letöltés Google Chrome Google Chrome Letöltés Mozilla Firefox Mozilla Firefox Letöltés Safari Safari Letöltés Opera Opera Letöltés

Your browser is no longer supported.

Please download a modern browser from above.

vissza a lap
tetejére

Részletes keresés az egyes témakörökben

Súgó

Ha a lenti témakörök nem nyújtanak elegendő segítséget, kérjük vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot a informatika@kt.hu címen.

Elmentett keresések

1. A keresésről általában

A Közbeszerzési Hatóság által publikált adatok a tematikus keresőkkel sokrétűen szűrhetők. A mindennapi munkához szükséges, gyakran ismétlődő kereséseinket témánként – tetszőleges néven – elmenthetjük, majd a későbbiekben újra kiválasztva a legfrissebb adatokkal aktualizált keresési eredményt kapjuk.

2. Keresés elmentése

A keresési feltételek megadása, majd a szűrés végrehajtása után a kereső jobb felső sávjában megjelenő „+ Keresés elmentése” linket kiválasztva adhatjuk meg az elmenteni kívánt keresési beállításaink nevét.Az elmentett keresés azonnal megjelenik az „Új keresés” melletti új fülön. A későbbiekben elegendő csupán a fülre kattintani a keresés újbóli megismétlésére.

3. Elmentett keresés törlése


A mentett keresés törléséhez nem kell más tennünk, mint az egérkurzorral a fül fölé állva megjelenő „x”-et ábrázoló ikonra kattintani.

4. Mentett keresésesek karbantartása

Mentett kereséseink karbantartásához és összesített nézetben való áttekintéséhez elegendő a fejléc jobb felső szegletében a nevünkre kattintani, majd a legördülő listából az „Elmentett kereséseim” opciót kiválasztani. Az így megjelenő összefoglaló táblázatban minden tematikus keresővel elmentett keresésünk egyszerre látható (nagyobb mennyiség esetén ez a lista is szűkíthető).