Könyvjelzőim

A regisztrált és bejelentkezett felhasználók itt férhetnek hozzá a korábban könyvjelzővel megjelölt hírekhez.

Ha ön is szeretné figyelemmel kísérni számítógépén és okostelefonján a közbeszerzésekkel kapcsolatos híreket, változásokat, nincs más dolga, mint regisztrálni.

Szeretnék Regisztrálni Mégsem

(FX)

Az Internet Explorer Ön által használt változatát
a Közbeszerzési Hatóság portálja nem támogatja.

Kérjük töltse le az alábbi böngészők friss verzióját.


Internet Explorer Internet Explorer Letöltés Google Chrome Google Chrome Letöltés Mozilla Firefox Mozilla Firefox Letöltés Safari Safari Letöltés Opera Opera Letöltés

Your browser is no longer supported.

Please download a modern browser from above.

vissza a lap
tetejére

Részletes keresés az egyes témakörökben

Súgó

Ha a lenti témakörök nem nyújtanak elegendő segítséget, kérjük vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot a informatika@kt.hu címen.

Könyvjelzőim

1. Mire jó a könyvjelző?

Bejelentkezett felhasználóként lehetőségünk van megjelölni a mindennapi munkával kapcsolatos híreket vagy az oldalon található tartalmakat, hozzáadva így azokat a könyvjelzőinkhez. Az ily módon megjelölt tartalmak az oldalra felülről „belógó” piros könyvjelzőre kattintva, illetve a – szintén belépett felhasználóként – jobb felső sarokban lévő nevünkre kattintva megjelenő csúszópanelen érhetőek el.

2. Be nem lépett felhasználók

Regisztált felhasználói fiókkal még nem rendelkező látogatók a könyvjelzőre kattintva az alábbi regisztrációs lehetőséget látják.


3. Hírek megjelölése könyvjelzővel

Az oldal tartalmát minden esetben a cikk vagy hír felett megjelenő könyvjelzőikonnal adhatjuk a könyvjelzőinkhez. Amennyiben a jelölésre már nincs szükségünk, ugyanezzel a mozdulattal el is távolíthatjuk a könyvjelzők közül. A megjelölt hírek feletti piros könyvjelző mutatja annak bejelölt állapotát.

4. Cikkek, publikációk megjelölése

A könyvjelző a cikktörzs mellett jelenik meg a további aloldalakon. Szélesebb tartalmaknál, ahol erre nincs elegendő hely, ez a lap címe mellett, jobb oldalon szerepel. A jelölő működése megegyezik a fent leírtakkal, vagyis rákattintva hozzáadhatjuk a könyvjelzőinkhez - ekkor a gomb pirosra vált. Ismét kiválasztva törölhetjük a jelölést.


5. Könyvjelzők elérése

Utoljára hozzáadott könyvjelzőink gyors áttekintéséhez elegendő az első bekezdésben ábrázolt módon az oldal felső szélén „lelógó” könyvjelzőt kiválasztani. A legördülő panelen gyorsan a kívánt oldalra ugorhatunk, de el is távolíthatjuk a feleslegessé vált hivatkozást a jobbolali „x” (törlés) ikonra kattintva.


6. Saját beállítások panel

Nagyobb számú mentett anyag esetén már praktikus lehet szűrni a megjelölt anyagainkat. Ehhez válasszuk jobbra fent a belépés után megjelenő nevünket, majd a legördülő panelen a „Könyvjelzőim” opciót.