Könyvjelzőim

A regisztrált és bejelentkezett felhasználók itt férhetnek hozzá a korábban könyvjelzővel megjelölt hírekhez.

Ha ön is szeretné figyelemmel kísérni számítógépén és okostelefonján a közbeszerzésekkel kapcsolatos híreket, változásokat, nincs más dolga, mint regisztrálni.

Szeretnék Regisztrálni Mégsem

(FX)

Az Internet Explorer Ön által használt változatát
a Közbeszerzési Hatóság portálja nem támogatja.

Kérjük töltse le az alábbi böngészők friss verzióját.


Internet Explorer Internet Explorer Letöltés Google Chrome Google Chrome Letöltés Mozilla Firefox Mozilla Firefox Letöltés Safari Safari Letöltés Opera Opera Letöltés

Your browser is no longer supported.

Please download a modern browser from above.

vissza a lap
tetejére

Részletes keresés az egyes témakörökben

Súgó

Ha a lenti témakörök nem nyújtanak elegendő segítséget, kérjük vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot a informatika@kt.hu címen.

Személyes adataim

1. Fiókbeállítások

Regisztráció után is lehetőségünk van a véletlenül elrontott személyes adataink megadására, jelszavunk cseréjére, valamint e-mailcímünk változása esetén annak módosítására. Ez különösen fontos, hiszen az e-mailcímünk egyúttal a belépési nevünk is.


2. Felhasználói fiók törlése

Amennyiben meg kívánjuk szüntetni a felhasználói fiókunkat a Közbeszerzési Hatóság portálján, úgy válasszuk a „Személyes adataim” oldalon a „Fiók megszüntetése” gombot. Fontos tudni, hogy a fiók megszüntetésével minden adatunk, köztük a mentett kereséseink is, törlődik, visszaállításukra a továbbiakban nincsen lehetőség.