Könyvjelzőim

A regisztrált és bejelentkezett felhasználók itt férhetnek hozzá a korábban könyvjelzővel megjelölt hírekhez.

Ha ön is szeretné figyelemmel kísérni számítógépén és okostelefonján a közbeszerzésekkel kapcsolatos híreket, változásokat, nincs más dolga, mint regisztrálni.

Szeretnék Regisztrálni Mégsem

(FX)

Az Internet Explorer Ön által használt változatát
a Közbeszerzési Hatóság portálja nem támogatja.

Kérjük töltse le az alábbi böngészők friss verzióját.


Internet Explorer Internet Explorer Letöltés Google Chrome Google Chrome Letöltés Mozilla Firefox Mozilla Firefox Letöltés Safari Safari Letöltés Opera Opera Letöltés

Your browser is no longer supported.

Please download a modern browser from above.

vissza a lap
tetejére

Részletes keresés az egyes témakörökben

← vissza

Segédlet hirdetmények kitöltéséhez

2016.05.11.

A hirdetmények kitöltéséről szóló segédlet (továbbiakban: Segédlet) a Kbt. és végrehajtási rendeleteinek alkalmazásával összefüggésben az eljárást megindító felhívások és azok módosításaihoz ad jogi, illetve adminisztratív segítséget, továbbá hasznos információkat az ajánlatkérőknek és képviselőiknek, amely letölthető jobb oldalról.

Felhívjuk az ajánlatkérők és a képviselők figyelmét, hogy a közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatban közzéteendő hirdetményekre irányadó jogszabályok alkalmazásával kapcsolatos döntések meghozatala a közbeszerzési eljárások résztvevőinek joga és felelőssége, továbbá hangsúlyozzuk, hogy a Segédletben megfogalmazott véleményeknek jogi ereje, kötelező taralma nincs.