Könyvjelzőim

A regisztrált és bejelentkezett felhasználók itt férhetnek hozzá a korábban könyvjelzővel megjelölt hírekhez.

Ha ön is szeretné figyelemmel kísérni számítógépén és okostelefonján a közbeszerzésekkel kapcsolatos híreket, változásokat, nincs más dolga, mint regisztrálni.

Szeretnék Regisztrálni Mégsem

(FX)

Az Internet Explorer Ön által használt változatát
a Közbeszerzési Hatóság portálja nem támogatja.

Kérjük töltse le az alábbi böngészők friss verzióját.


Internet Explorer Internet Explorer Letöltés Google Chrome Google Chrome Letöltés Mozilla Firefox Mozilla Firefox Letöltés Safari Safari Letöltés Opera Opera Letöltés

Your browser is no longer supported.

Please download a modern browser from above.

vissza a lap
tetejére

Részletes keresés az egyes témakörökben

← vissza

A Döntőbizottság közleményei

2017.04.03.

 1. A Közbeszerzési Döntőbizottság figyelemfelhívása a konzorciumok jog- és ügyfélképességéről
  A Közbeszerzési Döntőbizottság a konzorciumok jog- és ügyfélképességével kapcsolatosan a csatolt dokumentumban ismertetett bírósági ítéletekre és döntőbizottsági joggyakorlatra hívja fel a közbeszerzési eljárásokban részt vevők figyelmét.
   
 2. Az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény mellékletének II.4. pontjáról
  A Közbeszerzési Döntőbizottságra is vonatkozó, az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény mellékletének II.4. pontjában meghatározott közérdekű adatokat itt találja.

 3. A Közbeszerzési Döntőbizottság közleménye az elektronikus kapcsolattartás szabályairól
  A polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény (továbbiakban: Pp.) 340/B. § (2) bekezdése 2016. július 1. napján vagy az azt követően indított jogorvoslati (közigazgatási) eljárások során hozott döntésekkel szemben benyújtott bírósági felülvizsgálati kérelmek esetén kötelezővé tette a jogi képviselővel eljáró felek, illetve a belföldi székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek vonatkozásában az elektronikus út igénybevételét. A részletek itt találhatóak. A Közbeszerzési Döntőbizottság döntése elleni felülvizsgálati kérelem benyújtásához szükséges űrlap innen tölthető le.