Könyvjelzőim

A regisztrált és bejelentkezett felhasználók itt férhetnek hozzá a korábban könyvjelzővel megjelölt hírekhez.

Ha ön is szeretné figyelemmel kísérni számítógépén és okostelefonján a közbeszerzésekkel kapcsolatos híreket, változásokat, nincs más dolga, mint regisztrálni.

Szeretnék Regisztrálni Mégsem

(FX)

Az Internet Explorer Ön által használt változatát
a Közbeszerzési Hatóság portálja nem támogatja.

Kérjük töltse le az alábbi böngészők friss verzióját.


Internet Explorer Internet Explorer Letöltés Google Chrome Google Chrome Letöltés Mozilla Firefox Mozilla Firefox Letöltés Safari Safari Letöltés Opera Opera Letöltés

Your browser is no longer supported.

Please download a modern browser from above.

vissza a lap
tetejére

Részletes keresés az egyes témakörökben

← vissza

Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók

2017.01.11.

A Közbeszerzési Hatóság a Kbt. 187. §-a (2) bekezdésének u) pontja alapján honlapján közzéteszi a közbeszerzésekért felelős miniszter által nyilvántartott felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóknak a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói tevékenységről szóló 14/2016. (V. 25.) MvM rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) meghatározott adatait.

A Rendeletben foglaltaknak megfelelően a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói kérelmet a Miniszterelnökséghez kell benyújtani. Az okiratok teljeskörűsége és megfelelősége esetén a közbeszerzésekért felelős miniszter a kérelmezőt felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóként a Kbt. 195. §-ának (6) bekezdése alapján névjegyzékbe veszi. A felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó nyilvántartásba vételéről szóló határozatot a közbeszerzésekért felelős miniszter a Közbeszerzési Hatóságnak tájékoztatásul megküldi. A Hatóság a fentebb jelzetteknek megfelelően honlapján közzéteszi a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó adatait. A névjegyzékben feltüntetett adatok megegyeznek a határozatban foglaltakkal.

A felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók előzetes regisztrációjáról szóló 46/2015. (XI. 2.) MvM rendelet alapján előzetesen regisztrált kérelmezők az előzetes regisztrációtól számított fél évig, de legfeljebb 2016. június 30. napjáig gyakorolhatják a szaktanácsadói tevékenységet. A Rendelet 14. §-ának (3) bekezdése értelmében a 46/2015. (XI. 2.) MvM rendelet alapján előzetesen regisztrált felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók a folyamatban lévő közbeszerzési eljárásokban továbbra is eljárhatnak felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóként, új megbízást azonban csak a Rendelet szerinti előzetes regisztrációjukat követően vállalhatnak.

Mindezekre tekintettel a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók két, a vonatkozó rendelet számának feltüntetésével elnevezett táblázatban szerepelnek.

A névjegyzékek jobb oldalról érhetők el.

A Miniszterelnökség közleménye és a névjegyzékbe vételhez kapcsolódó folyamatábra a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói tevékenységről szóló 14/2016. (V. 25.) MvM rendelettel összefüggésben ugyancsak jobb oldalról érhető el.