Könyvjelzőim

A regisztrált és bejelentkezett felhasználók itt férhetnek hozzá a korábban könyvjelzővel megjelölt hírekhez.

Ha ön is szeretné figyelemmel kísérni számítógépén és okostelefonján a közbeszerzésekkel kapcsolatos híreket, változásokat, nincs más dolga, mint regisztrálni.

Szeretnék Regisztrálni Mégsem

(FX)

Az Internet Explorer Ön által használt változatát
a Közbeszerzési Hatóság portálja nem támogatja.

Kérjük töltse le az alábbi böngészők friss verzióját.


Internet Explorer Internet Explorer Letöltés Google Chrome Google Chrome Letöltés Mozilla Firefox Mozilla Firefox Letöltés Safari Safari Letöltés Opera Opera Letöltés

Your browser is no longer supported.

Please download a modern browser from above.

vissza a lap
tetejére

Részletes keresés az egyes témakörökben

← vissza

Közbeszerzési oktatás

2016.03.25.

A Hatóság egyik fontos célkitűzése a közbeszerzési szakma és közbeszerzési kultúra fejlesztése, ennek érdekében a Kbt. 187. §-a (2) bekezdésének l) pontja szerint a közbeszerzési szabályozás széles körű megismertetése érdekében konferenciákat szervez.

A Hatóság kiemelt feladatának tekinti a közbeszerzések jogának szakmai fejlesztését és a közbeszerzési piac működésének támogatását a hatékony képzési struktúra kiépítésével. E célok jegyében került sor egyetemek által szervezett szakirányú továbbképzések és egyéb oktatási tevékenység támogatására irányuló együttműködési megállapodások megkötésére. E körben az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel és a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel áll fenn együttműködési megállapodás. 

A Hatóság szoros szakmai együttműködésre törekszik a közbeszerzési tárgyú képzéseket folytató intézményekkel, rendszeresen tájékoztatást nyújt számukra a közbeszerzési referens szakképesítést érintő változásokról, és információt kér az általuk szervezett képzésekről. A közbeszerzési tárgyú képzések résztvevőinek tájékoztatása érdekében honlapunkon közzétesszük az ilyen tárgyú oktatással kapcsolatos legfontosabb információkat. A közbeszerzési referensképzésekhez kapcsolódóan honlapunkról ingyenesen letölthetők a szakmai és vizsgakövetelmények és követelménymodulok. 

Honlapunkon térítésmentesen közzétesszük a közbeszerzési vonatkozású képzésekhez kapcsolódó, egyes képzők által elküldött tájékoztatásokat. Örömmel fogadunk minden, e tárgykörbe tartozó képzéssel összefüggő észrevételt, jelzést.