Könyvjelzőim

A regisztrált és bejelentkezett felhasználók itt férhetnek hozzá a korábban könyvjelzővel megjelölt hírekhez.

Ha ön is szeretné figyelemmel kísérni számítógépén és okostelefonján a közbeszerzésekkel kapcsolatos híreket, változásokat, nincs más dolga, mint regisztrálni.

Szeretnék Regisztrálni Mégsem

(FX)

Az Internet Explorer Ön által használt változatát
a Közbeszerzési Hatóság portálja nem támogatja.

Kérjük töltse le az alábbi böngészők friss verzióját.


Internet Explorer Internet Explorer Letöltés Google Chrome Google Chrome Letöltés Mozilla Firefox Mozilla Firefox Letöltés Safari Safari Letöltés Opera Opera Letöltés

Your browser is no longer supported.

Please download a modern browser from above.

vissza a lap
tetejére

Részletes keresés az egyes témakörökben

← vissza

Közbeszerzési referensképzés

2017.02.20.

A közbeszerzési referens szakképesítésre vonatkozó szabályozás

Tájékoztatjuk a közbeszerzési referensképzések folytatására jogosult intézményeket és e képzések iránt érdeklődőket, hogy a Magyar Közlöny 2017. január 23-ai, 8. számában kihirdetésre került a Miniszterelnökséget vezető miniszter ágazatába tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló 1/2017. (I. 23.) MvM rendelet (a továbbiakban: Rendelet). A közbeszerzési referens szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményeit a Rendelet 2. számú melléklete tartalmazza.

A 2016. augusztus 31-éig megkezdett képzéseket a 2016. január 1-jén hatályos szakmai és vizsgakövetelményeknek megfelelően kell lefolytatni.

2017. január 24-étől azonban kizárólag az új szakmai és vizsgakövetelmények szerint indíthatók közbeszerzési referensképzések.