Könyvjelzőim

A regisztrált és bejelentkezett felhasználók itt férhetnek hozzá a korábban könyvjelzővel megjelölt hírekhez.

Ha ön is szeretné figyelemmel kísérni számítógépén és okostelefonján a közbeszerzésekkel kapcsolatos híreket, változásokat, nincs más dolga, mint regisztrálni.

Szeretnék Regisztrálni Mégsem

(FX)

Az Internet Explorer Ön által használt változatát
a Közbeszerzési Hatóság portálja nem támogatja.

Kérjük töltse le az alábbi böngészők friss verzióját.


Internet Explorer Internet Explorer Letöltés Google Chrome Google Chrome Letöltés Mozilla Firefox Mozilla Firefox Letöltés Safari Safari Letöltés Opera Opera Letöltés

Your browser is no longer supported.

Please download a modern browser from above.

vissza a lap
tetejére

Részletes keresés az egyes témakörökben

← vissza

Nyilvántartott ajánlatkérők

2016.01.04.

A közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban Kbt.) 26. § (1) bekezdése alapján az ajánlatkérők (kivéve a Kbt.-ben meghatározott szűk kivételi kört) kötelesek a Kbt. hatálya alá tartozásukról, valamint adataikban bekövetkezett változásról a Közbeszerzési Hatóságot értesíteni. A Hatóság naprakész nyilvántartást vezet az ajánlatkérőkről, és azt a honlapján közzéteszi.

Listájuk itt érhető el

Amennyiben az érintett szervezet a Kbt. 26. § (1) bekezdése szerinti bejelentési kötelezettségének nem tesz eleget, vagy az érintett szervezet Kbt. hatálya alá tartozása kétséges, a Közbeszerzési Hatóság elnöke a Közbeszerzési Döntőbizottság eljárását kezdeményezi.

TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT ÉRDEKLŐDŐKET, HOGY A BEJELENTKEZETT AJÁNLATKÉRŐK NYILVÁNTARTÁSÁBAN MEGADOTT ADATOK NEM MINŐSÜLNEK KÖZHITELESNEK, AZOK PUSZTÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.